Pazartesi, Ağustos 13, 2007

Kpss 2007 Tercih İşlemleri

Puanların açıklanmasından sonra sıra geldi tercih işlemlerine. Elimden geldiğince hem kendi tercih işlemlerimde izlediğim yolları size anlatacağım hemde gerekli olan tüm bilgileri sizinle paylaşacağım.

Tercih işlemi bildiğiniz gibi çok önemli, çünkü sonuçlarrın açıklanmasından sonra atananlar yeni bir hayata başlayacaklar ve bundan sonraki yaşamları için bu yer çok önemli. Gittiğiniz yerde mutlu olmazsanız, işinizi severek yapamazsanız, soğursunuz bunun sonucunda geçirdiğin her an size orda zehir olur. İşte bütün bunları düşünürek yaşamanızı en uygun geçirebileceğiniz yerleri seçmeliziniz.
İlk olarak, ilk atama için başvuru yapacaklar öğretmen adayları için buradan

Açılan sayfada yapmanız gerekenler, T.C kimil no girmek ve bölümüzü seçmek, daha sonra alta bulunan açıklamaları okudum seçeneğine gerekli tik koyduktan sonra kendi sayfanıza ulaşabiliyorsunuz. Ama sayfada aşırı bir yoğunluk var bu yüzden belli saatlerde açılmıyor. Size tavsiyem evinde internet bağlantısı olan arkadaşlar geceleri girip okullarına bakarlarsa daha iyi sonuç alabilirler.

Eğer evinizde internet bağlantınız yok ve gittiğiniz internet kafede sürekli bağlantı kopuyorsa yapmanız gereken, tercih işlemlerinde verilen okulların hepsini size vereceğim adresten indirmeniz, ve okulları bu şekilde incelemeniz. Okullarım tam listesi olduğu içinde, sayfanıza tek tek girip illeri incelemize gerek kalmayacak. Yalnızca size vereceğim adres için üye olmanız gerekmektedir. Üye olduğunuz zaman o dosyaları indirebilirsiniz. Ben dosyaları indirip sizin için vermek isterdim ama böyle bir emek hırsızlığı bana yakışmaz :)
Sınıf Öğr.(Erkek) ,Sınıf Öğr. (Bayan) ,İngilizce Öğr. Türkçe Öğr. İlk_Matematik Öğr. Fen Ve Teknolo. Öğr. Sosyal Bilgiler. Öğr. Okul Öncesi Öğr ,Bilgisayar Öğretmenliği.
Branşlarına ait İl İl Tercihe Açılmış Okulların listesi için tıklayın

Eğitim, tercih işlemleri için gerekli adresleri vermeye devam edceğim :)

Hiç yorum yok:

Ana Sayfa
© 2007 CRESPOLIFE
eXTReMe Tracker