Pazar, Temmuz 15, 2007

Bir gecede yedi UFO gören adam

İlginç Bir haber Sizlerle paylaşmak istedim :)

Antalya’da ECA Elmor’un Akdeniz Bölge Satış Müdürü Ayhan Hacısalihoğlu 11 Haziran gecesi, saat 23.30’da evinin balkonunda otururken gökyüzünde yedi uçan cisim gördü.


Cisimleri kamerayla 5.5 dakika görüntüleyen Hacısalihoğlu (43), görüntüleri Sirius UFO Araştırmaları Merkezi Antalya Bölge Sorumlusu Hasan Uğur Epirden’e gösterdi. Antalya Havalimanı’nda Hava Trafiğinden Sorumlu Havaalanı Başmüdür Yardımcısı Selahattin Kunt da 31 Mayıs gecesi aynı bölgede, aynı saatlerde 23 bilinmeyen uçan cisim görüldüğünü, ancak bunların radara takılmadığını söyledi. Havalimanında, Ayhan Hacısalihoğlu’nun görüntülerini inceleyen uzmanlar, 14 Haziran tarihli tutanağa "...defalarca izlenerek incelenmiş, söz konusu görüntülerin ’uzay cisimleri’ olduğu konusunda görüş birliğine varılarak, bu tutanakla imza altına alınmıştır" diye yazdılar. /_newsimages/3710314.jpg

Çektiği görüntülerde İtalyan Blue Panaroma şirketine ait bir uçağın kalkış görüntüsü de bulunan Ayhan Hacısalihoğlu, "Uçağın çevresindeki UFO’lar gözüküyordu. Uçak, askeri havalimanının üzerine doğru yön değiştirdi" dedi. Arkadaşlarının "UFO’cu" lakabını taktığı Hacısalihoğlu, görüntüler için 100 bin dolar istiyor. Görüntüleri inceleyen Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan ise, "Görüntüleri bir basın toplantısıyla kamuoyuna açıklayalım’ dedik. ’Bu benim için fırsat, satayım’ dedi. Görüntüler güzel, fakat dünyada UFO’ların çok sayıda gece çekilmiş görüntüleri var. Bu görüntüye kimse bir kuruş vermez. Kendisi fırsatçılık yapıyor" diye konuştu.
Kaynak

Hiç yorum yok:

Ana Sayfa
© 2007 CRESPOLIFE
eXTReMe Tracker