Pazar, Haziran 03, 2007

Kral ne yapsın!



Sahaya kaptan olarak çıkan Şükür, bu alandaki rekortmenlerden Fatih Terim ile Oğuz Çetin’e yetişti; golünü attı ancak yenilgiyi önleyemedi.
03.06.2007


Rekorların efendisi
Aktif futbol hayatının belki de sonbaharını yaşayan Galatasaray’ın efsane golcüsü Hakan Şükür, her alanda rekora koşuyor... Sarı-Kırmızılı formayla 1. Lig tarihinin en fazla gol atan futbolcusu olmayı hedefleyen Şükür, 240 gollü Tanju Çolak’ı geçmek için 3 gol atmak zorunda. Bunun dışında A Milli Takım formasıyla da rekor koşusu yapıyor tecrübeli oyuncu. Bosna maçına kaptan çıkan Kral, aynı gururu 32’şer kez yaşayan Fatih Terim ve Oğuz Çetin’e yetişti. Rekor 35 kezle Turgay Şeren’de.

Asla pes etmek yok
Hakan Şükür, A Milli Futbol Takımı’nın 84 yıllık tarihirde en çok gol atan futbolcu unvanını da koruyor. Dün gece Kırmızı-Beyazlı formayla 110’uncu sınavına çıkan efsane oyuncu, Bosna filelerini havalandırarak, gol sayısını da 51’e yükseltti. Faal futbolcular arasında Kral’a en yakın isim Tuncay Şanlı. Avrupa kulüplerinin kıskacı altındaki Şanlı, Ay-Yıldızlı takımda 41 kez sahne aldı, 13 kez ağları sarstı. Şükür, EURO 2008 finallerinde de milli göreve devam etmek istediğini söylemişti.

Hiç yorum yok:

Ana Sayfa
© 2007 CRESPOLIFE
eXTReMe Tracker