Perşembe, Ağustos 16, 2007

S.Koprivnica:1 Galatasaray:2

Futbolda UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Hırvatistan'ın NK Slaven Koprivnica takımını 2-1 yenen Galatasaray'da, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, ''3-4 futbolcu dışındaki futbolcularım, ilk kez Avrupa kupası maçı oynadı'' dedi.

Karl Heinz Feldkamp, maçtan sonra yaptığı açıklamada, daha yolun başında olduklarını belirterek, ''Ancak İstanbul'a galibiyetle gittiğimiz için mutluyum. Özellikle ikinci yarıdaki oyundan memnunum, galibiyetten ise daha çok memnunum. Benim takımım Avrupa kupalarında deneyimsiz bir takım. 3-4 futbolcunun dışındaki futbolcularım, ilk kez Avrupa kupası maçı oynadı. Hava koşulları da futbol oynamaya hiç elverişli değildi. İstanbul'da da galip gelip, UEFA'daki yolumuza devam edeceğiz'' diye konuştu.

Alman çalıştırıcı, Hasan Şaş'ı oyundan çıkarma nedeninin sorulması üzerineyse, ''Hasan Şaş'ı çıkarmamın nedeni sarı kart görmüş olmasıydı'' dedi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de olumsuz hava koşullarına karşın aldıkları galibiyetin kendilerini çok sevindirdiği ifade ederek, şöyle konuştu:

''Çok sevindirici bir skor aldık. İlk yarıda aşırı nem vardı. Bu nedenle istediğimiz oyunu oynayamadık. Ancak önemli olan, bir galibiyetle hanemize yazılan 3 puandır. Türkiye'ye avantajlı bir skorla dönüyoruz. Transferle ilgili çalışmalarımız devam ediyor ve bunu da biran önce bitirmek istiyoruz. Takımın ismini ve stadı kimsenin bilmediği bu maçlar kolay gibi geliyor. Ancak rakibin aşırı konsantrasyonu ve hava şartlarının olumsuzluğu bizi etkiledi ve işimizi zorlaştırdı. Aslında daha farklı skorla galip gelmemiz gerekirdi. Bundan sonra daha iyi olacağımızı düşünüyorum.''

NK Slaven Koprivnica Teknik Direktörü Krunoslav Jurciç ise Galatasaray'ın kendilerinden daha deneyimli bir takım olduğunu vurgulayarak, ''Ancak ilk yarıda onlara oranla daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. İstanbul'a teslim olmak için gitmeyeceğiz'' diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Ana Sayfa
© 2007 CRESPOLIFE
eXTReMe Tracker