Çarşamba, Ağustos 01, 2007

Crespo Galatasaray'a mı geliyor?

Cimbom ataklarına devam ediyor. Crespo bu duruma ne diyor?

Sarı-kırmızılı yönetimin, Baptista için Real Madrid'den randevu istediği, Crespo için de temaslara başladığı iddia edildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin uzun süre uğraş verdiği ancak transferini gerçekleştiremediği Real Madrid'in golcüsü Baptista, Copa Amerika'da daha da parlayan yıldızı ile fiyatını ve taliplerini artırmıştı. Ancak aradan geçen süre içinde Baptista'nın hiçbir takımla anlaşamaması Galatasaray'ın bir kez daha devreye girmesine neden oldu. Edinilen bilgiye göre sarı-kırmızılı yöneticiler Real Madrıd idarecilerinden randevu talep etti.

Galatasaray Yönetimi bu transferi bir kez daha masaya yatırmak isterken, İspanyol Kulübü'nde konuşulan konu ise Baptista'nın bonservis bedelinin garanti edilmesi. Yaklaşık 8-12 Milyon Euro arasında bir bonservis bedeli istemesi beklenen Real Madrıd'in bu para için teminat talep etmesi de Galatasaray'ı hemen kaynak ve sponsor arayışına itti.

CRESPO İDDİASI

Sponsor bularak dar boğazdan çıkmak isteyen ve kaliteli yıldızlar alarak taraftarlarının güvenini kazanmayı hedefşeyen Galatasaray yönetiminin, bir yandan da Crespo ile temasa geçtiği öğrenildi. Arjantinli yıldızın ikna edilmeye çalışıldığı bildirilirken, golcü futbolcunun İtalyan eşinin buna sıcak bakmadığı ve İtalya'dan ayrılmak istemediği söylendi. Bu transfer çalışmasını gizli yürüten yönetimin 1 hafta içinde golcü transferini sonuçlandırması bekleniyor.

İstanbulspor maçında da golcü futbolcu eksikliği göze çarpmış, Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve teknik direktör Feldkamp forvet transferinin gerektiğini ve bunun en kısa sürede gerçekleşeceğini söylemişti.


Hemen hemen bütün gazetelerde böyle bir başlık var, ama haberin doğruluğu hakkında Tv deki spor haberlerinden hiçbirinde bir açıklma gelmiyor. Ve ben bir Galatasaray'lı olarak Cresponun geleceğini hiç düşünmüyorum... ama keşke gelse :)

Hiç yorum yok:

Ana Sayfa
© 2007 CRESPOLIFE
eXTReMe Tracker