Çarşamba, Ağustos 15, 2007

Blogger için Template arayanlar için birkaç adres...

Bildiğiniz gibi bloglar için en can alıcı kısım templatelerdir. Okuyucular ne kadar yazılara önem verdiklerini söyleselerde, dış görünüşe oldukça önem vermektedirler. Ve çoğu yazar okur kitlesine daha iyi bir görünüm sunmak, iyi bir şölen hazırlamak için, sürekli olarak tasarımlarını değiştiriyorlar. Artık blogger için bile o kadar değişik templateler varki insanın hergün başka bir tanesini kullanası geliyor. Yeni bir template gördüğümde acaba bendemi değiştirsem diyorum :) Ama ben bu blog işinde acemiyim, o yüzden şimdilik pek değişiklik yapmaya niyetim yok. Şimilik yeşilleri kullanmaya devam edeceğim. Peki siz blogger kullanıcıları yeni templatler arıyor musunuz?
Eğer cevabınız evet ise sizin için bir kaç adresim olacak. Buralardaki templateleri kullanarak bloglarınıza daha çok kullanıcı çekebilir ve kendinizi ziyaretcilerinize daha iyi aktarabilirsiniz.
İşte birkaç yeni Blogspot Template adresi
http://freetemplates.blogspot.com/
http://blogspottemplates.blogspot.com/
http://techmagazine.ws/free-website-templates/ (Bu adreste değişik templateler bulmanız mümkün, wordpress, normal web siteleri ve diğer blog çeşitleri içinde bulunuyor.)
Blogger Tema

Şimdilik bunlar işinizi görecektir. Yakın zamanda en yeni blogger template adreslerini vermeye devam edeceğim.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim arkadaşım...

Ana Sayfa
© 2007 CRESPOLIFE
eXTReMe Tracker