Pazar, Temmuz 29, 2007

Trabzon'da hüzün: 1-2

Romanya'nın Otelul Galati takımına sahasında 2-1 yenilen Trabzonspor, İntertoto Kupası'ndan elendi. Bordo-mavililer ilk maçı da aynı skorla kaybetmişti.



Trabzonspor bu sezon Avrupa defterini erken kapattı. İntertoto Kupası 3. tur rövanş maçında Romen ekibi Otelul Galati'ye 2-1 yenilen bordo-mavili takım, Avrupa kupalarına veda etti. Trabzonspor, Galati'yi elemeyi başarsa yoluna UEFA Kupası'nda devam edecekti.

Karşılaşmanın 8. dakikasında Ceyhun'un sol çaprazdan attığı golle öne geçen bordo-mavililer, 12. dakikada Szekely'nin golüne engel olamadı.

İlk ayrısı 1-1 biten karşılaşmanın ikinci yarısında etkili bir futbol sergileyen Trabzonspor, Ceyhun, Gökdeniz, Umut ve Ersen Martin ile tehlikeli pozisyonları değerlendiremedi. Gökdeniz'in bir vuruşu da direkten döndü.

Maçın sonlarına doğru rakip kaleyi abluka altına alan ve öne geçmek için yoğun çaba sarfeden Trabzonspor, son dakikada Jula'nın ayağından yediği penaltı golüyle sahadan 2-1 yenik ayrıldı ve İntertoto Kupası'na 3. turda veda etti.

YÖNETİME VE FUTBOLCULARA TEPKİ
Karşılaşma sonrası Hüseyin Avni Aker Stadı'nı dolduran taraftarlar futbolculara tepki gösterirken, yönetimi de istifaya davet ettiler. Taraftarlar yönetimin transfer politikasına eleştiri olarak uzun süre "
Fatih Tekke" tezahüratları yaptı.
Ntvspor

Trabzon spor için çok kötü oldu, daha yolun başındayken böyle bir sonuç alarak veda etmesi, hepimizi üzdü...

Hiç yorum yok:

Ana Sayfa
© 2007 CRESPOLIFE
eXTReMe Tracker