Pazar, Temmuz 01, 2007

İşte Barış Akarsu'nun kaza yapan aracı !

Ünlü şarkıcı Barış Akarsu, yanındaki 2 bayan arkadaşı ile birlikte Bodrum'da trafik kazası geçirdi. 29 yaşına basan Akarsu, doğum günü kutlaması için özel otomobili ile otelde bekleyen diğer arkadaşlarının yanına giderken, kamyonla çarpıştı. Olay sonrası hastaneye kaldırılan Akarsu yoğun bakıma alınırken, yanında bulunan 2 arkadaşı ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.






Edinilen bilgiye göre 29 yaşına basan ünlü şarkıcı Barış Akarsu, arkadaşları tarafından Kervansaray Otel'de onuruna düzenlenen doğum günü partisine katılmak üzere Nalan Kahraman (37) ve Zeynep Koçak (24) isimli bayan arkadaşları ile birlikte yola çıktı. Akarsu, 48 UN 556 plakalı özel otomobili ile Göltürkbükü istikametinden gelerek, Torba Kavşağı'na giriş yaptığı sırada H.C. idaresindeki 34 AT 9921 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araç, orta refüjde bulunan palmiye ağacına çarparak durabildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar ambulansla çevre hastanelere sevk edildi.

Barış Akarsu ve Nalan Kahraman Özel Bodrum Hastanesi'ne, Zeynep Koçak ise Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Akarsu, beyin kanaması teşhisi ile yoğun bakıma alınırken, arkadaşları Kahraman ve Koçak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Özel Bodrum Hastanesi Başhekimi Bedrettin Ulusoy, "Barış Akarsu'nun beyin içi kanaması bulunuyor.

Hayati tehlikeyi henüz atlatmış değil. Yoğun bakımda müşahede altında tutuyoruz" açıklamasında bulundu. Öte yandan kazada hayatını kaybeden Zeynep Koçak'ın, Akarsu'nun eski sevgilisi olduğu ve doğum günü kutlaması için İstanbul'dan geldiği iddia edildi. Kazanın duyulmasının ardından doğum günü partisi için Akarsu'nun Kervansaray Oteli'ne gelmesini bekleyen arkadaşları hastaneye akın etti.

Allahtan acil şifalar diliyorum, umarım bian önce iyileşir...

Hiç yorum yok:

Ana Sayfa
© 2007 CRESPOLIFE
eXTReMe Tracker