Perşembe, Temmuz 26, 2007

Google Analytics Artık Türkçe

Google, internet analitik çözümü Google Analytics'in Türkçe sürümünü kullanıma sundu.
İşletmelere dönük ücretsiz bir çözüm sunan Google Analytics, şirket yöneticilerinin, pazarlamacıların ve internet sitesi sahiplerinin, sitelerine erişen kullanıcılarla nasıl bir etkileşim içinde olduklarını anlamaya yardım etmeyi amaçlıyor.

Google Analytics'in Türkçe sürümü kullanıcılara e-posta yolu ile raporlama, kişiye özel denetim masaları oluşturma, geliştirilmiş harita gösterimleri ve önemli bilgilere daha kolay erişim imkanı sağlıyor.

Kullanıcılar internet sitesi yönetimi ve Google AdWords kampanyaları hakkında değerlendirmeler yaparak stratejilerine yön verebiliyor.

Google Mühendislik Bölümü Direktörü Paul Muret, "Google Analytics'in Türkçe sürümü reklamcılara ve internet sitesi sahiplerine müşterilerinin ihtiyaçlarını daha iyi kavrama imkanı sağlayacak, dolayısıyla reklamcıların yatırımları üzerindeki geri dönüşü artırarak, bir yandan da tüketicilerin e-ticaret tecrübesini geliştirecek" dedi.

Google Analytics, geliştirilmiş metrikler kullanarak veri ve istatistikleri sade bir dille özetliyor.

Program araçları arasında, bilgileri kilit performans özet göstergelerine süzgeçleyen ve kullanıcı ayrıntılarını vurgulayan skor kartları ve özet metinler bulunuyor.

Google Analytics özellikleri:

Kullanıcıların yeni kararlar almalarına ve keşfetmelerine imkan veren e-posta raporları ve geliştirilmiş grafik netliği
Doğru bilginin doğru kişiye doğru zamanda ulaşmasını sağlama amaçlı, kişiye özelleştirilebilir denetim panelleri
Kullanıcıların internet sitelerini geliştirmelerine imkan veren sade bir dille yazılmış veri tanımları

Google Analytics hakkında daha fazla bilgi veya programa başlamak için http://www.google.com/analytics/ adresinden bilgi alınabilir.

Hiç yorum yok:

Ana Sayfa
© 2007 CRESPOLIFE
eXTReMe Tracker