Çarşamba, Temmuz 11, 2007

Aslan finalde: 1-0

Aslan finalde: 1-0

Sabri'nin yaklaşık 30 metreden attığı süper golle Belçika şampiyonu Anderlecht'i yenen Galatasaray, OBI-Cup'da birincilik maçı oynama hakkını kazandı.
11.07.2007


Yarın D-Smart başına
İsviçre’de kamp yapan Galatasaray, OBI-Cup 2007’de Belçika şampiyonu Anderlecht’i 1-0 yenerek finale çıktı. Rakibi karşısında mücadeleci ve tempolu oyunuyla dikkati çeken Sarı-Kırmızılı ekip, 10 kişi kalan rakibi karşısında 90 dakika boyunca saldırgan göründü. Cim Bom, yarın akşam saat 21.45’te, normal süresi 0-0 biten karşılaşmada Dortmund’u penaltı atışları sonunda yenen Young Boys ile birincilik maçına çıkacak. Bu zorlu mücadele yine D-Smart’tan canlı yayınlanacak.

Kadro değişebilir
İlk yarının en önemli pozisyonu, 37. dakikada Van Damme’ın Hakan Şükür’e yaptığı hareketten ötürü kırmızı kart görmesiydi. İkinci yarı daha etkili bir oyun sergileyen Galatasaray, arzuladığı golü 70. dakikada Sabri’nin ayağından buldu. Genç futbolcunun yaklaşık 30 metreden sert ve köşeye giden şutu, Sarı-Kırmızılılar’ı galibiyete taşıdı. Yeni transferlerden sadece kaleci Orkun ikinci yarıda forma giydi ve yaptığı kurtarışlarla göz doldurdu.


Göze batanlar

Sabri: ilk yarı sağ bek, ikinci yarı orta dörtlünün sağında oynadı. İleri çıkınca kendini gösterdi. iyi oyununu attığı süper golle süsledi.

Emre Aşık: Geçen sezonun ikinci yarısında iyi bir performans sergileyen Emre, ilk hazırlık
maçında kaldığı yerden devam etti. Tecrübeli defans oyuncusu güven verdi.

Ferhat Öztorun: Genç sol bek hem defansta, hem ofansta görevini yaptı. Ferhat geçen seneye göre fizik olarak daha güçlü gözüktü.

Necati Ateş: ilk maçta hazır değildi. İstekli ama etkisizdi. Kalli de bu durumu gördü ve ilk yarının ardından yıldız futbolcuyu dışarı çıkardı.

Ayhan Akman: tecrübeli oyuncu sahada kaldığı süre boyunca tutuktu. Kalli’nin iki forvetin arkasında oynattığı Ayhan, hücuma çıkarken bir top kaybetti ki, saç-baş yoldurdu.

Alıntıdır

Maç Sonu: Karl Heinz Feldkamp

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, OBI CUP'da 1-0 kazanılan Anderlecht karşılaşmasını değerlendirdi:

"Sahaya böyle bir kadro ile çıkmamın nedeni eski oyuncuları görmek istememdi. Onların eksiklerini ya da neler yaptıklarını kendileri ile oturup konuşacağım. Gerekirse ilerleyen zamanlarda basınla da düşüncelerimi paylaşabilirim. Önemli olan gol atmaktır. Nereden nasıl olduğu benim için önemli değil. Bu maçta bunu başardık. Önümüzde yaklaşık 45 tane çok zorlu maç var. Bu da onlardan bir tanesiydi. Bizi önümüzdeki günlerde çok daha iyi şekilde göreceksiniz"

Hiç yorum yok:

Ana Sayfa
© 2007 CRESPOLIFE
eXTReMe Tracker