Çarşamba, Haziran 06, 2007

Roberto Carlos Fenerbahçe’de

Roberto Carlos Fenerbahçe’de

Sarı-Lacivertliler 100. yılında transferdeki en büyük bombasını patlattı, Real Madrid'in dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızını kadrosuna kattı.
06.06.2007


Taraftara müjde...
Flaş... Flaş... Flaş... Roberto Carlos Fenerbahçe’de. Sarı-Lacivertliler tam iki yıldan beri transfer etmek istediği Sambacı’yı çok gizli bir operasyonla renklerine bağladı. Carlos’un menaceri Dino Pasaliç’i dün İstanbul’a getiren Fenerbahçe yapılan görüşmenin ardından, tüm konularda anlaşma sağladı. Atatürk Havalimanı’nda Fenerbahçe Dışilişkiler Sorumlusu Turgut Acar tarafından karşılanan Pasaliç, gece geç saatlerde asbaşkan Murat Özaydınlı ile birlikte FB TV’de Carlos’un Fenerbahçeli olduğu müjdesini verdi.

“En büyük Fenerbahçe
34 yaşındaki dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız, Sarı-Lacivertli formayı giyeceği için çok sevinçli olduğunu söylerken, mutluluğunu Türkçe olarak, “Şampiyon Fenerbahçe, En büyük Fenerbahçe” sözleri ile dile getirdi. Kariyerine 1988 yılında Brezilya’nın Araras takımında başlayan Carlos, 1995 yılında Inter’e gitti. Ardından İspanya’nın dünyaca ünlü takımı Real Madrid’e geçen Sambacı, Brezilya Milli Takımı ile de sayısız başarıya imza attı. Süper solak artık Fenerbahçe’nin başarısı için ter dökecek.

Para var huzur var :D

Hiç yorum yok:

Ana Sayfa
© 2007 CRESPOLIFE
eXTReMe Tracker