Salı, Haziran 05, 2007

Kalli iş başında


İstanbul'a önceki gece gelen 74 yaşındaki Alman teknik adam, dün Florya'da mesaiye başladı. Canaydın'la görüşen Kalli bugün imza atıyor.
05.06.2007


A Takım, altyapı, transfer
1992-93 sezonunda Galatasaray ile bütün kupaları toplayan Feldkamp, 14 yıl aradan sonra tekrar Cim Bom’un başına geçmek için önceki gece geç saatlerde İstanbul’a geldi. Tam 8 senedir takım çalıştırmadığı için kafalarda soru işaretleri yaratan ünlü Alman teknik adam, dün Florya’da işbaşı yaptı. Adnan Sezgin’den A Takım, altyapı ve transfer çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi alan Kalli’nin bugün basın önünde resmi imzayı atacağı bildirildi.

İlk fire Şükrü Ergün
“Tekrar Galatasaray’da çalışacağım için heyecanlıyım” diyen Kalli’nin yardımcılığını ise Ahmet Akcan’ın yapacağı belirtildi. Başkan Canaydın dün Florya’da yapılan yönetim kurulu toplantısından sonra Alman teknik adamın Galatasaray’ın yeni hocası olduğunu açıklarken, akşam da Polat Otel’de bir araya gelip, transfer konusunu masaya yatırdı. Diğer yandan Kalli’nin gelişi nedeniyle yönetici Şükrü Ergün’ün Canaydın’a istifasını sunduğu öğrenildi.

Raşit ALTUN

Bu durum Galatasaray için ne kadar iyi olacak çok merak ediyorum. Yıllar önce çalışmış ve o zaman için Galatsaray'a gerçekten yararı olmuş olabilir ama bu yaşıyla bakalım ne kadarı yararlı olabilecek. Bütün Galatasaray camiasına hayırlı olsn :)

Hiç yorum yok:

Ana Sayfa
© 2007 CRESPOLIFE
eXTReMe Tracker